Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt liv!!!

Att få börja ett nytt liv tillsammans
med den nya individen,
barnen som har haft sitt näste i deras magar.
Dom har levt i symbios i nio månader ,
så tätt som två människor kan leva tillsammans.


Aldrig mer i ditt liv kan du ha en så stark och tät relation med en annan person
När jag tänker på detta mirakel detta underverk så blir jag religiös.
Min tro är inte så stark
fast jag har blivit uppfostrad och levt med varje dag .
När man ser orättvisorna och elände i någon människas ögon så får jag svårt att tro att det
Finns någon gud.'




Fri vers av kärleks ängel
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-07 10:30



Bookmark and Share


  aol
så sant
2009-07-20

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet min vän!
2009-07-20

  Miss Mod
Finstämd, ödmjuk text.
2009-07-09

  Ronny Berk
så finstämt känlosam den vackra poesin; förmedlar mej en känsla av en moders omslutand kärlek till livet, till barnet
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel