Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unge herr Landströms litterära eskapader: England

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig i Cambridge. Där kommer jag att tillbringa två nätter och sedan bär det av till Oxford där ytterligare två nätter kommer att tillbringas.

Jag ska vandra i Miltons älskade Christ's College Gardens. Jag ska vandra i Byrons fotspår. Jag ska dricka te på The Orchard som Rupert Brooke, Virginia Woolf, E.M. Forster och Bertrand Russell. Jag ska besöka Wildes gamla college och jag ska läsa och läsa och skriva på min roman. Bland annat. 

How perfectly delightful!




Övriga genrer av Pontus Landström
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 15:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag ryser inför det fatum att jag vet att jag ska få läsa en roman av dig.
2009-07-22

  John William
Terrific! Jag skulle gärna se en smärre rapportering från denna eskapad.

Enjoy!
2009-07-08

    Patrique
Som en klassisk "Grand Tour" ungherrar utförde anno dazumal under vilken jag önskar dig upplevelser utöver det ordinära...Att vandra dessa fotspår ger per automatik en glansfull aura över stundande litterära vandringar !

Good Luck and may the Masters be with You !
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Pontus Landström
Pontus Landström