Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara på ytan




Han kunde älska

det kände hon

direkt

hela världen

kunde han älska


Med ett undantag

tänkte hon

när hon gick

därifrån



sig själv




Fri vers av Mygg
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-07 19:41



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Får lite ont i magen här hörru...
2009-07-08

  Miss Mod
Kort och solklart.
2009-07-07

  Elin Katten Lo VIP
aj.
2009-07-07

  stenen/ Yv Ericsson
Tungt..Och Myggklokt
2009-07-07

  etthjärtaäralltidrött
stora insiktsfulla rader
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg