Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det må vara livet

Ibland känns det som att man inte vet vad man vill

Det känns också som att tiden inte räcker till

Man undrar om livet är det som man lever

Om livet ska vara så som det är

Man undrar om livet skulle kunna vara mer

Man undrar om allt det som man står för är fel

Man undrar vad som egentligen är rätt

Man undrar varför livet inte kan vara lätt

Man undrar varför man känner som man gör

Och om man ska tro på allt det som man hör

Och om man någonsin kommer att kunna känna annorlunda




Fri vers av Tigerflicka
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflicka