Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090701 - Ibland är livet komplicerat, och Gud alldeles för tyst...


Men Du vill inte ha någon marionettdocka

Jag önskar att någon bara kunde tala om för mig exakt vad jag ska göra
när, hur och var
- typ någon som Du
För livet skulle vara så mycket enklare om jag bara var Din marionettdocka

Inga svåra beslut att fatta
ingen ångest över vad jag ska tycka, tänka, känna, säga
bara vara, och göra

Inga listor med för- och nackdelar att skriva och reflektera över,
inga sömnlösa nätter,
inga uteblivna frukostar

Men det funkar inte så, jag vet,
det Du vill ha är min kärlek, mitt hjärta
- inte bara mina gärningar

och Du vill leda, inte styra mig
även om det som sagt skulle vara mycket enklare

För som sagt vill Du ha min kärlek
Du vill att jag söker Ditt ansikte,
ber, söker och bultar

Så då får jag väl göra det då




Fri vers av Blebb
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 23:16



Bookmark and Share


  Fenomena
ja, slutet var helt underbart. det är bara att erkänna sig besegrad och inse att den högste nog har allt under kontroll ändå :)
2009-07-30

  Bibbi VIP
"Så då får jag väl göra det då"
Slutklämmen får mig att le:-)
Applåd!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb