Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pågående ....

Så enkelt

så simpelt....

Alltet så genialiskt planerat

i sin enkelhet...

Minne efter minne

passerar som filmen på en duk...

Frågor som är svaren

svaren som är frågorna...

Att känna, minnas och le

le till minnena

som avslöjar allt .....


som inget avslöjar....




Övriga genrer av Mauri
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 00:05



Bookmark and Share


  Aciom
Fint formulerat!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri