Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastellg. 15 B 411 22

är ständigt vilse här.
ständigt på jakt efter nya vägar, och andra kvarter.
vilsen i ett ständigt brus, ett mindre kaos.
och det är så jag måste ha det.
inget får vara som då, när allt var
öde




Fri vers av Elfrida
Läst 793 gånger
Publicerad 2005-10-01 08:38



Bookmark and Share


  Elin S
Åh vad jag tyckte om den här texten, den gör mig vemodig.
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida