Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 12


Kärleksfulla Insikter



[ D ] säger:
Jag vill sitta på en snötäckt bänk med dig och andas in tjäder.

[ D ] säger:
Jag tar gärna cancer om den kommer med dig.

Ängel nr.J säger:
Äckligt tjafs



Ändå kan inte Julia låta bli att le.








Fri vers av Andie
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie