Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 13


Sara





Halvlyckade betyg, nästan blond men inte riktigt, halvdeppig.
Sara är inte hel.
Men ändå älskar alla Sara.
Julia
Annie
Minna.
Till och med Miss Maria tycker att Sara har potential.
Potential att bli hel.


– Du Sara, jag ska typ ha fest på fredag. Du kan ju komma?
– Hos dig?
– Ja, eller hos pappa. Det står inte i katalogen så jag kan ringa på torsdag?
– Visst.




Har jag dött och kommit till himmelen?







Fri vers av Andie
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie