Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats brygga II

Vid hjärtats brygga
en öppen hamn
välkommnas vänner
att stanna till

Ankra en evighet
eller ögonblick
Också ett kort besök
visar omsorg i tanke
och handling

En värdefull skatt
som ligger i nuet och mötet,
bortom tid och rum
Du finns i någons tanke

Ha en underbar sommar, mina vänner!




Övriga genrer av *maihe*
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*