från 'poetisk lek, någon' - till C" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 'poetisk lek, någon' - till C


stryktipset


Dagens trick. Långt från sanningens karga havskant och pråliga konsekvensanalyser.

Annas efterkonstruerade avigsida speglad ur skör mediavinkel. En bältad hydra i changemang. Bedårande flimmer och lönlös kamp. Men ingenting är till skänks. Inte ens förstånd, Fröken Profan. Primärvårdens blossande kinder krossar, enligt lag, din spargris.

Du är en ny sorts fabrik. Så södermalmstrendigt avvikande och gulligt bipolär.




Dagbok av K*
Läst 110 gånger
Utvald text
Publicerad 2009-07-09 23:35



Bookmark and Share

  K*
K*