från 'poetisk lek, någon' - till R

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från 'poetisk lek, någon' - till R




nederbörd


Torsdag. 15:45. Nederbörd: Ja. Lakan: Nej, Inte längre. Lådvin: Slut.

Tvivlets ampra stjärna skär genom solkig semesterridå. Kvavt som i helvetet. Knycklar aftonblad och låser dörr kvart över fem. Klippetiklopp ner för trappan. Nästa näste. Kyffe med hjärtat på rätt ställe. No shirt - no service. Jasså. Anledning: Okänd eller realisation.

En sexa vodka till bakom inpyrd galongardin och du skrubbas molnfri från missgärningar och framkallat missfall. Tar ledigt från bakslag och återfall. Dagen-efter-piller i bakficka. Frihet i en liten ask. Skål ta mig fan. Okränkbarhetslicens på rätt sida av bardisk och bakfyllan ligger 12 timmar bort. Innehåll i båsen - O ja. Och Sven är här idag igen. Som ingrodd i sin fålla. Här finns plats åt åtskilliga övergivna.

Koagel, galla och WC- anka. Runka till det om du kan. 




Övriga genrer av K*
Läst 641 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-10 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K*
K*