Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Life and been"

If you want to know
what life is
or what existens means
don't waste your time
asking.

It's simple

Go outside
and look around you
look.
pick up an handful of sand
and feel
the life
that is trapped
between your fingers...




Fri vers av Pilgrim
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 02:12



Bookmark and Share


  Pilgrim
Tack för alla era varma kommentarer.
Life is no mystery =)
2009-07-13

  Minablåavener
det sanna svaret på alla frågor. you said it man!
2009-07-12

    prima donna
mycket vackert fångat
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim