Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har som sagt jobbat som barnvakt i år. detta får man vara med om då :)


Sommartoner av lycka


2 smala vita ben
står höga som träd
i det gröna
sommarfrodiga gräset
och matchar stilfullt
den vita fyrklövern
som tusen månar
mot en grön norrskens himmel

Barbiadockor som vilar
mot nött picknickfilt
med soltorkad hud
strävt hår
och en ack
så vit hud
trots solen som
reflekteras i
deras maskinmålade ögon

Doften av barnens nybadade hår
Medan de glupskt äter ballerina
med smält chocklad
på sina russinaktiga fingertoppar
och vräker ut sig på
de vackert plastiga badstolarna

Allt detta

får mig att inse den enorma
storheten som vår Herre lagt ner
i en enda sommar.




Fri vers av Fenomena
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-10 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enormt bra avslutning!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena