Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflexion med anledning av känd ilska


det borde vara

det borde vara
men är inte

det borde vara

såsom det sagts en gång
att åt var och en skall varda givet
av bröd
av liv
alltefter behov

men är inte

utan förbytt
till ett postmodernistiskt
armbågskt

att
allt mer skall bli givet
till dem som redan allt hava
allt mer
av det som andra borde fått

detta är
men borde inte




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP