Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste givetvis inte att inte ha något bakom pannbenet bara för man är mode fokuserad, kan säkert tycka sådant är kul Men man borde inte pressa människor till att se det som ett självklart intresse som media gör.


Som fula dockor.

Jag vill inte se mig själv som vacker
Jag vill inte se mig själv som ful
Varför ska jag slösa tid, på något som inte är kul
Att vara insnöad i mode branschen
Måste lätt få en att tappa balansen
Eftersom du inte bär på någon dig
Faller du till slut som kotten
Och ruttnar sedan bort med det andra
Likadana som dig.

Jo visst kommer vi alla att dö
Alla kommer att falla med eller utan stil
Vi kommer att vandra på dödens stig hundratals mil
Men vi som kämpar lever kvar
Men du är av plast
Dig kan ingen älska
Du tror du ej kan dö
Men när din utsida slocknar
Kommer bli som dom fula dockorna
Ensam.
Skriven 080220 © Ida Freyhall




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta