Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville dansa

Jag ville dansa på era huvuden
stampa i era ljuvliga lockar
ni som med starka armar
höll om mig

jag vill glömma orden
som sakta skalade bort mig
från mig själv
varför tog jag in er i mitt liv?

tillbaka längtar jag inte
frammåt måste jag gå
men dansa får ni göra själva
jag dansar inte längre
till era trummor

Nu vill jag dansa i en virvel
bortom könets bultande
in i ett annat ljus
där klagan saknar ljud






Fri vers av 1001
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001