Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARVÄL




FARVÄL


EN LITEN FÅGEL SJÖNG SÅ VACKERT EN MORGON

DU KOM OCH SADE FARVÄL


NY SÄGER VI TILL DIG FARVÄL




Fri vers av arja savela
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela