Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista smaken av oss

Den sista natten
i sedan länge
förlorade tider

och ville jag verkligen
att det där skulle vara

en sista smak
av oss




Fri vers av virre
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre