Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fumlar din sötma

mitt ensamma hjärta
är en blodsdroppe
från att bli två

den sista tåren
rinnande längs mitt
livselexir

den salta smaken
av tåren fumlar
din sötma




Fri vers av virre
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre