Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har aldrig riktigt saknat

jag har aldrig riktigt saknat
tänkte att det inte är nån idé
att tänka på det som inte finns
eller dig som aldrig kommer

jag har aldrig varit bra
på att säga hejdå
ändå är det just det jag gjort som mest
på parkeringar och busstationer

jag har aldrig bett nån att stanna
för jag tänkte att om man vill gå
så ska man få det
för namn har bytts på dörrar
några hundra lådor har packats
och nycklar har bytt händer

och till slut blev den där ensamheten
en del av dagar och nätter
blandades in med morgonkaffeet
och kvällsteet
mycket blandades ner i rom och colan

men det är någonting du gör
eller inte gör
spelar ingen roll
för jag förtjänar det här
jag förtjänar hållna händer
och utskällningar
jag förtjänar kyssarna och bråken
men framför allt
förtjänar jag att få sakna dig
när du inte är här




Fri vers av LilyRasp
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-13 00:05



Bookmark and Share


  Blåbäret
en berättelse av liv, infinnande och accepterande, en storhet och även ensamhet som mynnar ut i önskan av ett bekräftande, ett varande i liv...hudnära och intill skriver du
2009-10-07

  Sofie Viktoria
Så mycket historia i dina rader, och även om den är din så kan man känna igen sig. För vem har inte blivit lämnad eller lämnat?
Du förtjänar det.
2009-09-14

    sårosa
du är grym
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp