Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, texten säger väl allt. :)


Jag önskar att du varit här

Jag önskar att du varit här
När jag fångade min första fisk för kvällen
Kämpade med dess slemmiga yta
och i kampen vann, men lyckades få kroken i fingret

Jag önskar att du varit här
När jag stressad försökte roa de 5 barnen
vara pedagogisk och klok
och istället lyckades spilla glasfärg på hela träbordet

Jag önskar att du varit här
när jag sömnig legat kvar i sängen
Och glad väntat på att du skulle väcka mig
Tills jag insett att du inte var hemma på många dagar till

Jag önskar att du varit här
När jag en tidig och het Juli morgon
vände de sista bladet i din bok
och helt plötsligt hade blivit 245 sidor klokare

Jag önskar att du varit här
När jag gömt mig för verkligheten ett slag
Stängt dörren till tid,matlagning och stress
Jag önskar att du varit här just nu.




Fri vers av Fenomena
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena