Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Micke J och kvinnorna

Mikael har en förståelse för siffror,
han ser dem och han förstår hur de hänger ihop

Mikael har också en förståelse för kvinnor,
Han anar vad de vill se och följa

Men kvinnorna förstår inte Mikael,
De följer något de anar att de i längden inte vill ha
De ser honom och tror
Att han kommer att göra ont i längden

Därför hoppas kvinnorna,
att de bara ska följa Mikael ett kort, kort tag
och efter sig lämnar dom det onda,

men

Mikael förstår siffror
och Mikael förstår kvinnor
Han vet när han ska gå,
innan de vet att de vill att han ska göra det
och

efter sig lämnar han förödelse
och med sig,
tar han förödelse




Fri vers av amarcord
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 14:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Stark!
Förståelse
för 'fenomenet, Mikael
och hans särdrag,
medkänsla för kvinnorna
som korsar hans väg.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord