Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poetens vacklan


applåder

åskorna brakar inte över
orden
fadda i munnen
tunna redan
när de skrevs

som muslin
osynligt synliga
fladdrar de

var hämtar jag
mejseln
att skarpt hugga med

inskrift värd
tidens tand




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP