Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen

stilla

naturen håller
väntande sökande
andan

vårvatten
sipprar
luckrande jorden
ner till djup

vårregn
omsluter
det bruna oansenliga omogna


i ett nu
sprängs knopparna
till blommor och blad

överraskande
jungfrulig
skönhet
överflöd




Fri vers av rebecca d
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-10-02 14:10



Bookmark and Share


  Amy (F)
Vackert o tänkvärt.
2005-10-02

  Markattan
Målande och vacker beskrivning av tiden då allting slår ut i blom. Tycker om!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d