Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten tränger sig på

Vinden viskar inga svar
blåser till storm gör himmelens far

Moder jord gråter med sitt
döda barn
Men inte här det händer där

Och du ville bara ha roligt eller hur
tänkte inte på att skiten ska plockas upp
Vi har fortfarande rent vatten för vi har tur

Vi har mat varje dag
Ändå ska det vara så synd om oss i ur och skur

Gnäller för semestervädret regnar bort
glömde resan du fick i våras till Paris
Men din man var ju en otrogen gris
Livet går vidare men inte i repris

Så de som kämpar för sin överlevnad varje dag
skulle lida som du
Måste köpa dig lite lycka
Så du fick inte på dig vackra skorna för foten var för fet
Det funkar ju ibland du vet

Sen när verkligheten tränger sig på
var ska du då gå











Fri vers av Spirit
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit