Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött



trött på livet
är livet självt
inte trött på dig

du med nödens och bristens spår
i din själ


livet
som strömmar fram
vågor
upp och ner

men på botten
lugn

livet som är
livet som bär

vill dig




Fri vers av rebecca d
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-02 14:27



Bookmark and Share


    Mejja
Dessa dina ord kommer nära nära. Tröstande lugn. Ja tänk om livet "vill mig".
2005-11-15

  Rublev
fint skrivet!
dina ord är tröstande
och ljusskimrande...

berörs särskilt av:

”du med nödens och bristens spår
i din själ”

”livet som är
livet som bär

vill dig ”

börja gärna din text med en blankad
så kommer rubriken att tillhöra hela dikten
och inte endast första stycket :)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d