Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stay on track


atmosfärens tunna silkesflor

smeker mjukt

evolutionens spunna epos


själen fångar naturens omvikning

i vidvinkelperspektiv


förstorar min litenhet

till skalenlighet


skönhetens uppenbarelse

leder hjärtats flykt


bortom den prosaiska sårvävnadens kaos

och predestinerade sanningars kvalmiga sidospår




Fri vers av D S
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 12:44



Bookmark and Share


  J A Nicander
Riktigt lyckade och estetiskta ordval med kopplat innehåll som bär hela vägen igenom.
2009-07-22

  L Patrik W Johansson VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=947865

Be well,
LPatrikWJ

2009-07-16

  L Patrik W Johansson VIP
jag laddar också kanonen till salut, jag läser dem på svenska sakta samtidigt som jag tänker dem på engelska o de funkar

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-16

  peter markurth
kanon
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S