Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröring








Hur kunde du hitta dörren
till min hemliga kammare
inte visste jag att den fanns
ens

Där bodde ensamhet
övergivenhet
ordlöst
outhärdligt
men också: mina dikter

Det var Hans mjuka beröring,
du Hans redskap

Öppnad
släpper ut mörker och smärta
släpper in ljus och värme
Gud
dig

trygg boning




Fri vers av rebecca d
Läst 3113 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-02 15:35



Bookmark and Share


    Ögonsten
Underbar dikt.
Jag kanske inte är så gammal, men jag känner för dikter som din.
Jag ryser av att läsa sånt, dina dikter, dem har jag också läst.
Helt underbara!
//Ögonsten
2005-10-03

  Manic_Gambler
Mycket bra faktiskt. tror många har ett mörkt rum som behöver fyllas med ljus istället för mörker. bra dikt :)
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d