Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför...

När vi flyttade till Uddevalla sa de vi träffade där
Varför Uddevalla?
Varför inte? sa vi.

Nu när vi bor i Göteborg
Så säger de vi träffar
Va roligt!:-) Välkomna!

Det är sådan skillnad




Fri vers av Anjeska
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 18:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant konstaterande; den texten behandlar ett intressant förhållande, just ortens status och bosättares självkänsla, graden av stolthet över hembygden...
2009-11-11

  Marreb
Det låter bra, skönt att va välkommen!
2009-07-15

    eva m h
Va kul hördu!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska