Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten skrapar våra varma händer i gruset, vi ser inte morgondagen men den hotar vår framtid

vi går bara förbi nu
konsekvenserna av
tequilakvällar
och rum fyllda av rök
doften av gräs
sätter sig
i väggarna
men vi går bara förbi nu

jag ser på dig
men dina ögon säger ingenting
markören står och blinkar
inga ord kvar
bara bullshit
från tungor som snubblar

vi stannar här
vid vägkanten
vi ser en korsning framför oss
och du ser på mig
jag ser ner
på sprickor i marken
vi behöver inga ord här längre

vi ser slutet eller en början
en väg som korsar en annan
en ändlös korridor av öppna dörrar
men jag vet inte om vi får plats i samma rum

vi går förbi
fastän tiden stannat
vi fortsätter leva ut i drömmen
fastän rädslan över att allt en dag tar slut
hänger över oss som ett oumbärligt faktum

jag älskar dig
men kanske svänger här




Fri vers av theendofnow
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-14 22:17



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kärlekens stigar är krokiga..

Skön rytm i texten, väldigt bra skrivet!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow