Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖRRMATTA



DÖRRMATTA



JAG HAR ALLTID KUNNAT SLÅ NÄVEN I BORDET

OM SAKER OCH TING BARKAR ÅT SKOGEN


JAG HAR REAGERAT PÅ ORÄTTVISOR PÅ

TILL SAKEN PASSANDE SÄTT

NU SER JAG BARA GLIMTAR AV MIG SJÄLV

JAG SKULLE ALDRIG HA TILLÅTIT MIG

BLI EN DÖRRMATTA SOM JAG KÄNNER MIG NU

SER MIG OMKRING OCH MÄRKER MER OCH FLER

SAKER SOM JAG LÅTER BERO

JAG HAR SLUTAT STÅ PÅ BARRIKADERNA




Fri vers av arja savela
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tråkigt... Hoppas du kommer tillbaka. Behövs på barrikaderna. Ha det gött
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela