Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös själ



en rastlös själ

kanske därför jag
röker som en skorsten

aldrig duschar längre
än tre minuter



och sväljer valium
istället för att leva



en rastlös själ

det är kanske därför
jag fortfarande är här








för
jag skulle aldrig
kunna ligga stilla








i en kista













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-22 02:47



Bookmark and Share


  Roula O
snyggt! denna var rikktigt bra, du :)
2009-08-03

    FiS
Underbart skriven!
2009-07-23

    ej medlem längre
Livsvänlig
Trots lite...undrande början.
Stark dikt
2009-07-23

  Sturesdotter
rastlösheten står ut ifrån raderna

tänkvärd
2009-07-22

  peter markurth
perfekt
2009-07-22

  Bjarne Nordbö
Den gick inte att missta sig på.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP