Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:p


Men inga av dom fiskarna är Du.

-




Visst det finns fler fiskar i havet,
men det finns inga fler Dig.




-




Fri vers av avalltingsomfanns
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 10:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Så sant som det var sagt.

Har faktiskt skrivit en egen version om det här talesättet en gång, inte samma som du, men med samma innebörd.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

avalltingsomfanns