Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm<br>


Body Off Road Super 8

 

 

Drömde att jag for som ett litet or up och ner i min egen hud, mycket offroad var det, brosk som skulle gnagas sönder, gammaldags gärdsgårdar som i Grindslanten.

Jag kratsade mig fram och mötte mig själv i ljumskarna, frågade hur läget var i andra benet. Jag fick ju ropa över Venusberget förstås men jag tror att jag hörde.




Prosa av Nanna X
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-15 11:25



Bookmark and Share


  blaite
Du shit de här är bra..
2009-08-23

  TrollTörnTrappan VIP
Hisnande! Kan man drömma så? Börjar nästan misstänka att dina drömmar är vaket medvetna skapelser... nå, handlar ju likafullt om hur vi beskriver (minnet av) dem. Du kan uppenbarligen konsten att fånga narcissism i oväntade formers sammanhang du oXå!!
2009-07-23

  halmstrå
Åh, skrattar, bubblar och hör berget eka!
2009-07-15

  stella
ja det gjorde du nog för det är inget K2! :)
2009-07-15

  dead_prez
du är en underbar kreation
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X