Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sådana löjliga förhoppningar om kärlek, vi känner alla till dem)


jag vet att det fina någon gång tar slut

men jag hoppas fortfarande
jag hoppas alltid
på dig
på mig
jag vill så gärna
jag vill farligt gärna

du vore den sista pusselbiten
du
och allt vore fullbordat
precis som jag skulle vilja ha det

jag kommer alltid att hoppas
till den dagen då jag vet
att omöjligheten är oundviklig


jag får cancerbölder i mitt bröst när jag tänker på dig
jag undrar
kommer jag någonsin få komma dig nära?
kommer jag någonsin få känna din kropp?
kommer jag någonsin få känna dina händer på min hud?




Övriga genrer av emmylou
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou