Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKA

trodde aldrig (med stark betoning på aldrig)

att jag kunde va så lycklig igen



men den här gången känns det annorlunda

som att jag nu verkligen vet







vad lycka är.




Fri vers av emmylou
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-03 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou