Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't make me sad, don't make me cry

jag är den du alltid velat ha
jag är den du aldrig kommer få




Fri vers av emmylou
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-08-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou