Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart av sot

behov av att veta vad du gör
och med vem du är

förblindad av oro


vill ha dig bara för mig själv
vill äga dig

förblindad av hat



avundsjuk

inbillningssjuk



svartsjuk.




Fri vers av emmylou
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 21:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
din dikt framalstrar en negativ syn kring detta, det är snarare så att du som tjej har en rätt till att äga, att få hela, och allt, utav personens känslor och handlingar.
2013-01-05

  katastrofromantiker
Mm den där gnagande känslan av att vilja kontrollera
det man inte kan kontrollera... men den inbillade kontrollen
försöker man komma långt med.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou