Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Igår tog du ditt sista andetag och väntan var över
du orkade inte kämpa mer

Du gick bort på vår namnsdag
jag kommer för alltid att minnas den du var
och jag bär med mig ditt namn

finaste mormor.




Fri vers av emmylou
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 11:24



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja nog är det som en hälsning! Min älsklingskatt gick nyligen hastigt iväg på min dotters födelsedag!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou