Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text, skriven 2009-12-13 23:02 men minns känslan då jag skrev den, precis som det vore igår.


matematik som i metaetik

för att du ska förstå
så kanske vi kunde byta plats
om jag var du
om du var jag
lägg ihop x och y
gångra det
ta det minus två
och halvera det
det här låter som nonsens för dig
(jag har egentligen aldrig varit bra på matte)
det jag försöker säga är att jag vill
att du ser världen ur mina ögon
sedan spelar det ingen roll
vilka tecken du använder för att få fram ett svar
det finns inget facit
inga rätt eller fel
men det finns något som kallas för empati
och rent sunt förnuft

kom ihåg det.




Fri vers av emmylou
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-12-03 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou