Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senast uppdaterad 2010-05-07 22:46 Publicerade den först idag. Glömde bort att den fanns.


visst finns det ord

du skriver så sorgligt
du har en plågad själ
har du väldigt ont?
det måste göra ont
du ser så ledsen ut
du är alltid väldigt tyst
kan jag hjälpa dig på något vis?
du kanske vill vara för dig själv
"det finns inga ord"
sjunger kent
men visst finns det många
för många




Fri vers av emmylou
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-03 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou