Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"pappa"

du som aldrig fanns där

aldrig var ett stöd

aldrig brydde dig om

aldrig fanns till hands

aldrig
aldrig
aldrig


aldrig var du min pappa
och aldrig blir du




Fri vers av emmylou
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou