Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se

jag
är inte sån som vill synas

är inte sån som vill märkas

men ändå få finnas

ändå få vara


här.



få tänka

få känna

få skriva



utifrån mitt hjärta
och min egen fria vilja.




Fri vers av emmylou
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-03 14:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart är vad det är
2013-01-05

  Helena C.W.
Vad fint. Jag tycker du skriver vackert!!!
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou