Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dags att börja om, känna sanning, doftar trygghet slår hjärtat regelbundna slag nu älskling?


processen som gjorde mig odödlig

Jag sa "emotionell är mitt favorit ord" till en ny snöflinga
som är fångad i en dimma
jag tycks aldrig slita mig loss
för när du sa "de hånar vårt förflutna"
log jag samförstånd och höll med

jag vet att han är av den typen som smälter fort
själv frystorkades jag
som en del av processen
och ni
är bara en del av processen, en del av ingenting

så tina upp mig och ge mig fukt
den rätta substansen
för snöflingor är värda så mycket mer

Jag fick ett svar men jag minns inte det
tryggheten hägrar
men hjärtat slår så oregelbundet




Fri vers av mbl
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl