Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linjen

linjen är ett rött pulserande snöre
det rycker och drar
fjällar upp sig som
garn
som en mask drar den ihop sig
räddar sig
söker nya tåtar
att väva in när den
trampad på
blint krälar
iväg
ingen början
inget slut
den spänner sig
vidare




Fri vers av sandshape
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape