Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt så uppenbart vem ja syftar på va;)....


Fågelboet

Du fyller mej med hopp och glädje
Men jag har ingen rätt att känna så
För jag känner inte dej
Det enda jag vet är att
Trädet blommade en gång
och att det var sött och utdraget
Det enda jag vet är att jag vill ha mer
Men det måste för alltid förbli en vit bländande yta
En blå vit skiva som hindrar mej från att se
Om jag går vidare
Kanske grådisets regnhala grenar
förvandlas till grått




Fri vers av sandshape
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape