Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitta still

Sitta still
Inte synas

Sitta still
En dag till

Sitta still
alldeles tyst

Inte synas




Fri vers av sandshape
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 14:15



Bookmark and Share


  walborg
En bra början till litet mera liv tillsammans med andra likasinnade beredda på ömsesidighet ....
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape