Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå

att gå nedför gatan
inlindad
försvinna in i
bli en del av
lösa kroppar
isolerad
glidande mot sten och is

värmen av koppen
på språng
jag är oxå på väg
jag är oxå påväg
med er

ett skyltfönser
glansen
lockar
jag köper mig nåt litet
inget jag behöver
men nåt som glittrar
så ut i mörkret

min blick i det kalla

jag går dit benen leder mig




Fri vers av sandshape
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape