Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

före diamanten...

Före diamanten hittat spåret
Innan nålen snuddat blodet
Innan hettan slagit till
Är det så jävla tyst

Det är så tyst

Som om stadens klingor
slutat slå
släckt vartenda ljus

Å kom rädda mej från mörkret
Jaga mej ur köttet,
ut ur tröttheten
Få mej att springa

Möt mej, försök följa mej
till en plats i storstadsnatten
där en mullvad av stål
aldrig saktar in

Rör mej med din stiletto
Så allt står stilla en sekund
och slutar

bearb. ur nov.-91 kladd skrivet den 19 juni -92. Tihi!




Fri vers av sandshape
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape